İSTANBUL'da dikkatsizlik ve hızın yol açtığı 4 farklı trafik kazası kameralara yansıdı. Kazalar şans eseri hafif sıyrıklarla atlatılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.  

FATİH'TE HAFİF TİCARİ ARAÇ, DÖNÜŞ YAPAN TAKSİYE ÇARPTI
Hafif ticari aracın taksiye çarptığı kaza, cumartesi günü Fatih Ordu Caddesi'nde meydana geldi. Caddede hızla ilerleyen hafif ticari araç, karşı şeride geçmek için en sağ şeritte beklerken bir anda hareket eden taksiye çarptı. Kazada yaralı veya can kaybı olmadı. Kazanın ardından belediye ekipleri olay yerine gelerek bariyerleri onardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Görgü tanığı Mahsun Erdem, "Araçlardan biri karşıdan, diğeri de yandan geliyordu. Herhalde birisi kırmızı ışıkta geçti. Burada çarpıştılar. Buradaki demirler yamuldu, yaralanma olmadı" dedi.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SAĞ ŞERİTTE HIZLA İLERLERKEN BARİYERLERE ÇARPTI
Kaza, 21 Ocak'ta D-100 Karayolu Büyükçekmece istikametinde yaşandı. Sağ şeritten hızla ilerleyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Kazada can kaybı veya yaralanan olmadı. O anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı.

ÜMRANİYE'DE SİNYALSİZ PARKTAN ÇIKTI MOTOSİKLETLİYE ÇARPTI
Kaza, cuma günü saat 17.00 sıralarında Şerif Ali Mahallesi Elmalı Kent Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, park haline olan otomobil, sürücüsünün sinyal vermeden yola çıkması üzerine arkasından gelen motosiklete çarptı. Motosikletli çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklendi. O anlar güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

ESENLER'DE ŞERİT DEĞİŞTİREN OTOMOBİL, MOTOSİKLETE ÇARPTI
Kaza, Cuma günü 12.00 sıralarında Davutpaşa Mahallesi, Otogar Bağlantı Yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil, sürücüsünün bir anda şerit değiştirmesi üzerine sağ şeritteki motosiklete çarptı. Motosikletli direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düştü. Olayda motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Otomobil sürücüsü ise bir süre bekledikten sonra kaza yerinden uzaklaştı. O anlar motosiklet sürücünün kask kamerası ile saniye saniye kaydedildi.