İstanbul - Eyüpsultan'da okuldan atılan öğrenci müdüre silahla atşe açtı İstanbul - Eyüpsultan'da okuldan atılan öğrenci müdüre silahla atşe açtı

Kongreye Fırat Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, International Balkan University, Final International University, Azerbaijan University, Kyrgyz-Turkish Manas University, İnönü Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kolegji Biznesi University gibi yerli ve yabancı üniversitenin yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu da kurumsal destek sağladı. 14 ülkeden bilim insanının iştirakiyle gerçekleşen kongre, Bursa Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleşti. Uluslararası Kongreye yüz elli civarı bilimsel bildiri gönderilmiş olup bu bildirilerin doksan tanesi kabul edildi. Kabul edilen bildiriler ise uluslararası kitap formatında basılmak üzere kongrede yerini aldı. Recep Durul’un hazırlamış olduğu bildiri de kabul edilen bildiriler arasında yer almayı başardı.

Sayın Durul “AN EVALUATION ON THE EFFECTS OF INNOVATION ON THE PERFORMANCE OF EXPORT COMPANIES” başlığını taşıyan bilimsel bildiri sundu. Sunumun ardından katılımcıların ilgiyle takip ettiği soru-cevap oturumunda Durul, katılımcıların merak ettikleri konuları aydınlattı. Hem yurtdışına ihracat yapan saygın bir iş insanı, hem Kocaelispor başkanı olarak hem de lisansüstü eğitim çalışmalarını sürdüren bir araştırmacı olarak Sayın Durul’un Kongreye katılımı ilgi ve takdirle karşılandı. Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rengin Ak tarafından Sayın Durul’a Katılım Belgesi takdim edilerek iştirakleri konusunda teşekkür edildi.