AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri, AK Parti'nin en çok oyu aldığı ve oy oranını da en fazla arttırdığı ilçe olan Arnavutköy Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette tüm vekiller teşkilata ayrı ayrı teşekkür konuşması yaptı. Son olarak söz alan Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Dr. Mehdi Eker yaptığı konuşmada "Zaten 3. Bölgede 1. Olan Arnavutköy ilçesinin oy oranını %13 arttırması son derece önemli bir başarıdır. AK parti 7 Haziran seçimlerine nazaran 3. Bölgeden 3 vekil daha çıkarmayı başarmıştır. Bu yönüyle Arnavutköy esasen Türkiye şampiyonudur." dedi.
Mehdi Eker, "Aşkla çalışan ve bu başarıya imza atan Arnavutköy Teşkilatı'nı tebrik ediyor ayrıca özgün çalışma metoduyla seçim sonuçlarına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" diye ekledi.
Ayrıca Prof.Dr. Mustafa Şentop , Serap Yaşar, Feyzullah Kıyıklık, Erkan Kandemir, Abdullah Başçı da birer teşekkür konuşması yaptı. 'Son olarak AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, vekillere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve teşkilat mensuplarının milletvekillerine yoğun ilgi gösterdiği program son buldu.
Kaynak: Sabah