İmamoğlu Yüksek Seçim Kurulu üyelerine Ahmak dediği için yargılandığı davada bu gün görülen mahkemesinde savcılık İmamoğlu’na 4 yıl 1 ay ceza verdi. Ayrıca İmamoğlu’na siyasi yasak verildi.  Bu vesileyle İstanbul’a yapmadığı hizmetlerle imajı yerle bir olmuşken tekrar gündeme girmeyi başardı.

Dün İmamoğlu’na partisinde genel başkanına karşı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için küfreden kitle şimdi bu dava günü itibariyle İmamoğlu’nun yanındayız paylaşımları yapmaya başladılar.

Yani bu ülkede beceriksizlik bile imaj yapıyor arkadaş.

Bu destek kervanına bir zamanlar Ak partide başbakanlık yapan Ahmet Davutoğlu’da katıldı. Dün kendisine küfredenlerle aynı masada buluşup destek vermesi Türkiye’de siyasetin ne kadar yanardöner olduğunu göstermiyor mu sizce?  O davalarla ilgilenen ve takip eden ak partililer her kim varsa görevden alınmalı veya görevine son verilmeli sanki bilerek İmamoğlu’na imaj çalışması yapıyorlar.

İmamoğlu’na hiç dokunmazlar ve onunla ilgili hiç konuşmazlarsa emin olun, İmamoğlu kendi kendisini batırıp çıkaracak. Halk nasıl beceriksiz birine destek verdiğini görmüş olacak.

Akşener ile Kılıçdaroğlu koltuk kapma yarışı

6’lı masa önemli toplantılarından birini 14 Kasım Pazartesi günü yapacak. Gündemlerinde dört başlık var.

1- Meral Akşener, başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliğini masaya getirecek. Ortak bir karar alınmasını isteyecek.

2- Akşener’in Hüseyin Baş önerisi gündeme gelecek.

3- Ortak cumhurbaşkanı adaylığı konusu.

4- Geçiş dönemi stratejisi.

5- Tekrar İmamoğlu önermesi olacak gibi görünüyor

Mahallelerdeki Deprem konteynerlerine ne oldu?

Bu gün bildiğiniz deprem tatbikatı tüm ülke genelinde saat 18.57’de çök kapan tutun hayata yapılacak bu çalışma İçişleri bakanlığı kontrolünde güzel organize edileceğine benziyor. Ancak 1999 depremi ile Marmara bölgesinde başlatılan her mahalleye olası depremler için ilk yardım ve arama kurtarmada kullanılacak malzeme dolu konteynerlar sahipsiz bırakıldı. O depremler için çok önemli olan konteynerlar artık yok

FETÖ’nün ‘Gaye-i hayali’ çöktü

FETÖ elebaşı içinde bulunduğu hayal kırıklığı ile yaşananların unutulması konusunda, “Gaye-i hayal ve arzulanan nisyan” adlı video yayınladı. Terör örgütü elebaşının sağlık sorunlarının ciddiyetini koruduğu ve son gelişmelerden dolayı moralinin de bozuk olduğu görülüyor. Açıkça, örgütün şu anda da nihai hedeflerini gerçekleştirecek güçte olmadığını, “Gaye-i hayali gerçekleştirecek güçte değiliz” diyerek itiraf ederken örgüt üyelerine sahte moral aşılamaya çalışıyor.

Salih SÜTLAN