Siyaset son zamanlarda hiç bu kadar kirli, hiç bu kadar yanardöner bir hal almıştı, eroinciden vergi almak yabancı tefeci baronlardan para istemek için dünyayı dörtnala dönenler, dünya siyasetini kanla şekillendirenlerle bir masada olmak heyecan vermiş gibi sevgiyle onlardan bahsediyordu. Sanki dünyayı yeni keşfetmiş gibi, yeni bir buluş yapmışçasına iştahlı iştahlı geçlere seslenerek gençler temiz parayı buldum. Bunlar dünyanın en iyileri, heyecanlı heyecanlı anlatmasına ne demeli. Dünyadaki, milyonlarca mazlumun kanından beslenen bu vampirleri anlatırken hiç utanma hiç sıkılma yoktu.

Bu şekilde siyaset yapmak ne yazık ki,  ülkemizin kaderinde var. Ahaliye her gün korku pompalamak bir kazanım olarak görenler bu kişiler, Türkiye’de ne yazıktır ki siyaset yapıyorlar.

Çok yazık aydın diye geçinenler, sanatçı diye geçinenler, yazarçizer diye geçinenler bu tip siyaset ahlakından yoksun kişileri destekliyorlar.  Ne yaparsa yapsınlar bunu kişilerin yaptığını temiz siyaset, adalet ve ahlak sanıyorlar.

Demem o ki bu kişiler sanatçı, yazarçizer aydın diye geçinenler bu ülkede binleri hatta milyonları peşinde sürüklüyorlar yani sürü ve koyun psikolojisi tamda buna denmesi lazım. Bu kişiyi takip ediyorlar.

Gençler size sesleniyor temiz para buldum diyor

Kürt kardeşim size sesleniyor, aşiret ağaları ve kant önderleri size sesleniyor, sorunu çözecekmiş. Siz hiç dolap osmanın iyilik yaptığını duydunuz mu? Allah ne verdiyse diyor ama dönüp baktığında dolap Osman yok kayıp.

Zamanında kendisine iyilik yapan bir kişinin ayağını nasıl kaydırdığını hepimiz gördük. Kendilerini öve öve bitiremediği kişileri ise nasıl ayak oyunları ile devre dışı bıraktığını gördük. Baktı ki bu kişiler biraz öne geçti hemen bir oyun alaşağı oldular. O kişilerin karizmaları yerle yeksan oldu.

Yani Kürtler bu tür kişilerin sofrasına meze olmamalı, yoksa uyandıklarında hani eskilerde kalma yöresel kara ayakkabılarını kaptırmasalar bari yoksa ayakkabılarından olurlar maazallah.

Şeytanla çelik çomak oyunu oynamak bu olsa gerek. Günümüzün modern şehirli Kürtler batının kirli emellerine bu tür cazip güdümlü yalan dolan siyasetiyle piyasa yapan dolap Osmanlara ne yazık ki meze yapılmak isteniyor.

Aman ha yalanlarla 2019 da kandırıldın tekrar kandırılma, yoksa yazık olur. Şeytanlar bu sefer altılı olmuş.

Ağalar bakmayın kişilere işleri bitince yüzünüze bakmazlar ayazda kalırsınız alimallah benden söylemesi…

Salih SÜTLAN