28 Şubat mağduru biri olarak o dönemde yaşadığımız irtica rotaladı haberleri halkı İslam karşıtı söylemleri ve yayımları. O dönem Aziz kalkancılar, Müslüm Gündüzler, Fadime şahin senaryosu oyuncuları tarih oldu denildi. Meğer münafıkların oyuncuları günümüz sosyal medya ve türevleri ile %90’ı Müslüman olan Türkiye de sanki her şey yeni olmuş gibi tekrar aynı oyun sahneye koydular.

Münafıklar hiçbir zaman bitmez, dünya var oldukça bu münafıklar her daim olacaktır. Sadece halk bu oyunun sahneye konulma zamanına dikkat etmesi lazım. LGBT’yi savunan muhalefet partileri ve emir aldıkları yerin sadece iktidara ve Müslümanlara saldırma girişimine bakılması lazım. Çünkü Türk ve Müslüman aile yapısını bozmak için yaptıkları bu tür girişimler bu ülkenin halkı, dinsiz bir nesil ve  ataist bir nesil oluştur girişimidir.

Bu toplumun dini değerlerini, maneviyatını yok etme çabaları bu halk 2023 seçim döneminde tekrar onları toprağa gömmeleri gerekir. Yıllarca bu halkın arasına inançlı diye yerleştirdikleri hocaya efendileri olan sümüklü bile onları kurtaramayacaktır.

Çünkü bu halk inancına saldıranları asla başa getirmez. LGBT ahlaksızlığına destek veren tüm siyasi partilere Allahın laneti üzerinize olsun diyorum.  Oy uğruna yaptığınız ihanet Allah bir gün sizi ve tabanızı helak eder unutmayın.

Ben 28 Şubat mağduru olan biri olarak hakkımı o dönem bize bu iğrenç oyunu oynayan ve onaylayan o siyasilere ve bürokratlara asla hakkımı helal etmiyorum. Yerleri cehennem olsun inşallah

Bu konuyla ilgili TBMM’de milletvekillerin ellerine tutuşturulan dövizlerle halkı kin ve nefrete sürükleyen kişiler 28 Şubatta gördüğümle aynıydı.

Bunu yapanlara ve destekleyenlere diyorum ki siz rezilsiziniz, münafıksınız din düşmanısınız.

Salih SÜTLAN