İSTANBUL,(DHA)- ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Diziye bu hafta; Alev’in kendi babasını kurtarmak için Umut’a ihanet ettiği anlar damga vurdu.

Alev’in babası motoruyla bankaya giderken yasaklı madde ile yakalanması sonucu cezaevine girdi. Durumu öğrenen Umut, Alev’in babasının avukatlığını üstlense de Alev’in ihanetinden kaçamadı. Alev kendi babasını kurtarmak için, Rıza’nın hapishaneden çıkış bileti olan Azad’ı Fecir’e teslim ederek Umut’u bir kez daha yarı yolda bıraktı.

GERÇEKLERLE YÜZLEŞEN RÜYA, KİMİN YANINDA YER ALACAK?

Abisi Fecir’in Büşra Korkmaz’ın katili olduğunu öğrenen Rüya’nın dünyası başına yıkıldı. Bu savaşta kimin yanında yer alacağı merak konusu olurken Rüya duruşma günü soluğu Umut’un yanında aldı. Azad’ın yurtdışına gitmesi için gerekli olan pasaportu Umut’a teslim eden Rüya, babası ile de yüzleşmekten geri kalmadı. Susmayacağını ve bu acıyla baş etmenin yolunun adaletten geçtiğini dile getiren Rüya’nın hangi safta yer alacağı dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak.

FECİR BABASI BÜNYAMİN’İ ÖLÜME TERK ETTİ

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu aksiyon dolu sahneleriyle olduğu kadar duygusal sahneleri ile de izleyiciden tam not aldı. Kadri Palaz’ın Azad’ı verme karşılığında Emirkıran İnşaat’ı istemesi Emirkıranlar cephesinde deprem etkisi yarattı. Bünyamin Emirkıran’ın, oğlu Fecir yerine servetini tercih etmesi Fecir için bardağı taşıran son damla oldu. Babasından bir kez daha darbe alan Fecir, bu kez duruma kayıtsız kalmadı ve babası Bünyamin’e ilaçlarını vermeyerek onu ölüme terk etti.

Bakan Ersoy: Kültür Yolu Festivali, Türkiye'nin uluslararası bir markasıdır Bakan Ersoy: Kültür Yolu Festivali, Türkiye'nin uluslararası bir markasıdır

HARUN YAKAR’ A BÜYÜK ŞOK

Her şeyi geride bırakarak geçmişin peşine düşen Harun Yakar’a en önemli destek Umut’tan geldi. Umut ve Harun Yakar’ı yıllar önce aynı kazada bir araya getiren gerçeğin ne olduğunu öğrenmeye çalışan Harun, Umut sayesinde onlara çarpan aracın plakasına ulaştı. Gerçeğe adım adım yaklaşan Harun, atılan bir kurşun ile bir kez daha yerle bir oldu. Kaza ile ilgili tüm gerçekleri ona anlatacak olan Sönmez Karakoç, bir tetikçi tarafından sırtından vurularak öldürüldü.

MF Yapım imzalı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Kaynak: dha