İSTANBUL,(DHA)-SULTANGAZİ Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla anne çocuk pikniği düzenledi. Okul öncesi eğitim veren eğitim veren Ana Kucağı Kreşindeki çocuklar, aileleriyle kahvaltı yaptıktan sonra oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı’nda anne çocuk pikniği düzenledi. Pikniğe okul öncesi eğitim veren eğitim veren Ana Kucağı Kreşi öğrencileri ve ilçenin Çocuk Kütüphanesi ziyaretçileri katıldı. Çocuklar aileleriyle piknik yaptıktan sonra akranlarıyla oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

ÖZTÜRKMEN: BUGÜN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Etkinliğe katılan Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, “Güzel ilçemiz Sultangazimiz de şu an Mimar Sinan Şehir Ormanı’ndayız. Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanımızla birlikte iki tane çok güzel ormanımız var. Bugün bizim için önemli bir gün. Biz kreşlerimize ana kucağı diyoruz. Ana Kucağı’ndaki çocuklarımızın anneleriyle buradayız. İstanbul’da çocuk kütüphaneleri açan belediyelerin başındayız. Çocuk Kütüphanesi’ndeki çocuklarımızla birlikte anne çocuk etkinliği yapıyoruz. Yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla da böyle bir etkinlik düzenledik. Güzel bir gündeyiz” ifadelerini kullandı.

“DİĞER VELİLERLE BİRLİKTE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRECEĞİZ”

Annelerden Yeliz Güngördü, “Sultangazi’de yaşıyorum. Çocuğum 2 yıldır Sultangazi Ana kucağı Anaokulu’na gidiyor. Çok memnunuz. Bugün de Anneler Günü etkinliği olarak bir program düzenlendi. Bundan çok mutlu olduk. Çocuğumla birlikte geldik. Diğer velilerle birlikte eğlenceli vakit geçireceğiz” dedi.

“ÇOCUKLAR GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARIYOR”

Ümran Kahraman da “Çok güzel bir organizasyon olmuş. Ben bu kadar kaynaşacağımızı bilmiyordum. Çalışan anneleriz, çocukları sabah bırakıp öğleden sonra alıyoruz, birbirimizi göremiyoruz. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Çocuklar güzel havanın tadını çıkarıyor. Bizler de öyle, enerjimizi atıyoruz. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz” diye konuştu.

“ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM”

6 yaşındaki Yahya Burak Topatan, “Annemi çok seviyorum. Burada piknik yaptık, arkadaşlarımızla oyun oynadık. Mutluyum” dedi.

“BURASI ÇOK GÜZEL”

8 yaşındaki Muhammed Yusuf Dağkuşu da “Çok mutluyum. Burada oyunlar oynuyoruz. Burası çok güzel” ifadelerini kullandı.

“ARKADAŞLARIMLA ÇOK EĞLENİYORUM”

Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi

3’üncü sınıfa giden Kürşat Bayrak (8) ise “Bugün çok mutluyum. Burası çok güzel bir yer. Arkadaşlarımla çok eğleniyorum” diye konuştu.