Uğur Samet AVCI / İSTANBUL () SÜPER Lig'in 36'ıncı haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin 37'inci haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek taraftarına büyük bir sevinç daha yaşattı. Taraftarların sokağa döküldüğü Silivri'de ilginç görüntüler ortaya çıktı. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan Fenerbahçeliler de doyasıya eğlendi. 
2022-2023 Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray, ligin 37'inci haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek taraftarlarını sokağa döktü. Silivri'de şampiyonluk kutlamalarının merkezi Atatürk Meydanı oldu. Meydanda toplanan Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları doyasıya eğlendi. Araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar trafiğin durmasına neden oldu. 

FENERBAHÇE TARAFTARLARI DA KUTLAMALARA KATILDI
Galatasaray taraftarlarıyla birlikte eğlenen Fenerbahçeliler, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı. Fenerbahçeli taraftarın, "Duygular çok güzel, biz şampiyon olamadığımız için duygu çok güzel, kutlama duygusu. Ama biz kardeşiz abi. Biz kardeşiz tamamen, Galatasaray'ı tebrik ediyorum" sözleri dikkat çekerken, Galatasaray taraftarı ise, "Son maçımızda da Fenerbahçe'yi eze eze, ezeli rakibimizi yendik. Ama ebedi dostluğumuz gördüğünüz gibi devam ediyor" dedi. ()