Malatya 30 Mart seçimlerine bugün noktayı koymuştur. Sadece Malatya'da değil tüm Türkiye'de belli olmuştur. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. 
 
-Sizlere bir Malatyalı kardeşimizin bana yazdığı bir mektubu özetleyeceğim. Mukaddes Yetiş. Malatya mitinginizde ne olur benim mektubumu okuyun diyor. Öyle güzel satırlar yazmış ki. Başbakanım sizi çok çok ve çok seviyorum. Rabbim inşallah sizi ve vekillerinizi sevsin ve daima koruyucunuz olsun diyor. İnşallah bütün ülkelere sizin gibi bir Başbakan nasip etsin. Biz Malatyalılar AK Parti aşıklarıyız diyor. Ben ablamla kardeşlerimle aynı sınıfta okuyor aynı kitapları paylaşıyordum onun için sadece ilkokulu okuyabildim diyor. 
 
-Bu ülkede mühürle gaz satılırdı, yağ satılırdı. Kim vardı iktidarda? CHP. CHP'nin iktidarı yolszuluk demektir, yasaklar demektir. Bu aziz millet bize Allah razı olsun desin bu bize yeter. 
 
-Şimdi bunlar montaj işini iyice ilerlettiler. Mecliste anayasal ve yasal suç olmasına rağmen oralarda yaptıkları montajları dinletiyorlar. Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur. 
 
-Pazarlıklar başladı Pensilvanya da yer aldı. Siz İstanbul'a bu ismi aday yapın biz destekleyeceğiz hükümeti devireceğiz dedi. Geçtiğimiz günlerde Trabzon günlerine katıldı, orada yuhalandı. Çıkarken de bir vatandaşı yumrukladı. Demek ki bu insanlar seni kabullenmiyor. Niye rahatsız oldun? Bunlardan siyasetçi olur mu?
 
-Bunlara cemaat demeyin bunlar örgüt. Diğer cemaatlere hakaret etmiş olursunuz.
 
-Kendi ülkesine ihanet eden bu yapıyla artık aranıza mesafe koymanız lazım. 
 
-24 gün var. Siz bizim ablalarımızsınız. Gençler siz bizim kardeşlerimiz, beyler siz de bizim ağabeylerimizsiniz. 
 
-Bunlarda sınır kalmadı, helal ve haram yok. Bu yapı emeğinizi, ekmeğinizi temiz duygularınızı istismar ediyor. 
 
-Çocuklarınız bunların okullarında okuyorsa çekin alın. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Sülük bunlardan faziletlidir. Sülük zararlı kanı emer bunlar faydalı kanı emiyor. 
 
SUSTUM, SUSTUM ARTIK DAYANILMAZ HALE GELDİ
 
-Muhalefet, Pensilvanya ile birlikte boğazlarından haram geçmemiş yavrularıma çocuklarıma karşı iftira yarışına girdiler. Sustum, sustum, sustum. Artık dayanılmaz hale geldi. Bu kadar adilik, alçaklık olamaz. Sen önce git aynaya bak. Terbiyesiz herif, benim rahmetli annem hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Hem hakareti yapıyor hem rahmetli olmuştu diyor.
 
EY TARAF, EY BUGÜN, EY ZAMAN, EY HÜRRİYET GAZETESİ...
 
Ey Bugün Gazetesi, ey Taraf Gazetesi, ey Zaman Gazetesi sen siz hangi doğrunun yanındasınız? Ey Hürriyet Gazetesi sen neyin yanındasın. Sen bu ülkede yolsuzluk yapıyorsan takip ederim. Adalet Bakanıma da talimat veririm. Ne yaptığın malumdur tabiki takip edecğiz. Güvenli hat denilen telefonları bile zalimler dinlediler. Bir Başbakan'ın telefonunu dinleyemezsin.
 
Her şey bitmiş önümüzdeki ay açılışını yapacağız Başbakanlık binamızı durdurmaya çalışıyorlar. Siz nasıl yargısınız? Yargının içinde adil insanlar da var. Paralel yapının bu tür temsilcileri de var. Bunlar MİT'E de saldırdılar. Halk Bankası'na, Ziraat Bankasına saldırdılar.