Erzincan'da doğan, 8 yılı aşkın bir süredir Türkiye müzik piyasasında bulunan ve bu kısa zamana 6 albüm ve birçok hit parça sığdıran Ozan, Türkiye ve Avrupa’da en çok konser veren Türk sanatçıların başında geliyor. 
İLK ALBÜMÜ ''ŞEKERİM BENİM''
Şekerim Benim, Bir Gecelik Aşk, Yansın Dünya, Sönmümüyor Ateşimiz, Görüş Mesafesi ve şimdide henüz albüm cıkmadan piyasaya bomba gibi düşen Eski Sevgilim, teaser klip görüntüsüyle rekorları kırdı. Albüm, 21 02 2014 tarihinde müzik piyasaına giriş yapmaya hazırlanıyor
ARAPLAR ÇOK SEVİYOR
Albümün ilk video klibi Deniz Akel yönetmenliğinde “Sönmüyor Ateşimiz” şarkısına çekilip yayınlandığı günden beri Ozan hayranları, internet ortamında ve paylaşım sitelerinde fırtınalar estiriyor. Türkiye ve Avrupa’da yaşayan hayranları ve dinleyicileri tarafından, video klibin izlenme sayısı kısa sürede çok yüksek sayılara ulaşan Ozan, Arap ülkelerinde de çok seviliyor.
SHAKİRA VE SARAH CORNER İLE SAHNE ALDI
Londra’da bulunan dünyaca ünlü Olimpia Klüp’te Shakira ve Sarah Conner ile aynı gecede sahne alan Ozan‘ın Avrupa’da konserlerinin dolup taştığını gören İsveç’li organizatör İsveç adına Eurovision yarışmasına katılmasını teklif ettikten sonra, hayran kitlesi çok geniş olduğu ve yüksek sayıda oy alacağına inandıkları için bir Eurovision teklifi de Hollanda yetkililerinden gelmiş. 
''BABA OCAĞI''NI KABUL ETMEDİ
Ozan Koçer, Yönetmen Mustafa Şevki Doğan‘ın, ''Baba Ocağı'' dizi teklifine, müzik hayatındaki yoğun programlarından dolayı olumlu yanıt veremedi.
KÜLTÜR ELÇİSİ OZAN 3 DİL KONUŞUYOR
Müzik hayatına 2006 yılında “Şekerim Benim” albümüyle adım atan sanatçının son albümü yaklaşık iki yıl sürdü. Ozan Koçer, son albümünde başta Tan Taşçı olmak üzere birçok ünlü söz yazarıyla çalıştı. Kültür elçisi sanatçının albümü henüz çıkmadan, yayınlanan teaseri 9 saatte 1400 hit alarak rekor kırdı. 
Sanatçının son albümü Eski Sevgilim’in teaseri sosyal medyada fanları tarafından zirveye çıkarıldı. 
İlköğretim ve yüksek tahsilini Hollanda’da tamamlayan Türk pop müziğinin 5 yabancı dil bilen kültür elçisi sanatçısı Ozan Koçer, 2014 yılına “Eski Sevgilim” adını verdiği albümüyle çıkış yapacak olan sanatçı albümle aynı adı taşıyan şarkıya ünlü yönetmen Kemal Başbuğ yönetmenliğinde klip de çekti. Ozan Koçer son albümünde başta tan taşçı olmak üzere birçok ünlü söz yazarıyla çalıştı. Kültür elçisi sanatçının albümü henüz çıkmamasına rağmen yayınlanan teaseri 9 saatte 1400 hit alarak rekor kırdı. Sanatçının son albümü Eski Sevgilim’in teaseri sosyal medyada fanları tarafından zirveye çıkarıldı. Yeni albüm pek yakında başta Avrupa olmak üzere tüm Türkiye’de müzik marketler de yerini alacak.
''OZAN CONSEPT‘14'' DAMGASINI VURACAK!
Yeni albüm pek yakında, başta Avrupa olmak üzere tüm Türkiye’de müzik marketler de yerini alacak. Uzun bir süredir titizlikle ve büyük uğraşı vererek 2014 yılı Şubat’ına yetişen son albümü ''Eski Sevgilim'' ile daha şimdiden zirveye oturdu!
BASIN DANIŞMANI NALAN ERSOY
Sanatçı Ozan Koçer’in OZAN CONSEPT’14 projesi son Albümü Eski Sevgilim Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşurken sanatçının basın danışmanlığını Nalân Ersoy üstlendi.

turkiyekenthaber.com