Dolar kuru bugün ne kadar? (17 Aralık 2020 dolar - euro fiyatları) Dolar - euro kaç TL? 17 Aralık 2020 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum. Fed faiz kararını açıkladı TCMB Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız Çeyrek altın kaç TL? 17 Aralık 2020 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları Çeyrek altın kaç TL? 17 Aralık 2020 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın dünkü piyasa dostu mesajlarıyla bir miktar gerileyen döviz kurları bugüne yatay bir başlangıç yaptı. MB Başkanı Ağbal'ın mesajlarının piyasalarca olumlu karşılanmasının etkisiyle 7,80'in altına gerileyen dolar/TL, bugün de 7,78'de seyrediyor. Euro/TL ise hafif yükselişle 9,53-9,54 bandında hareket ediyor.

FED FAİZİ DEĞİŞTİRMEDİ

Hem yurt içinde hem de yurt dışında piyasalarda, haftanın en kritik iki gelişmesi dün yaşandı. Yurt içinde TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın 2021 Yılı Para ve Kur Politikası metninin tanıtımında verdiği mesajlar alınırken yurt dışında da Fed beklendiği gibi faiz ve varlık alım programına dokunmadı. Dün gece yaptığı açıklamada politika faizini yüzde 0-0,25 aralığında sabit bırakan Fed, istihdam ve enflasyon hedeflerine doğru ilerleme olana kadar 120 milyar dolar tahvil alımı yapmaya devam edecek. Faiz kararının ardından basın toplantısı düzenleyen Fed Başkanı Jerome Powell, son aylarda ekonomik toparlanma hızının yavaşladığını belirterek, ekonomiye uzun bir süre destek sağlanmaya devam edilmesi gerekeceğini ifade etti. Yurt içinde önemli bir veri bulunmuyor. Küresel piyasalar dün akşamki Fed faiz kararının ardından bugün de İngiltere'den gelen faiz kararını takip edecek. Sabah saatlerinde İstanbul hava durumu başta olmak üzere il il hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından açıklandı. MGM tarafından yapılan tahminlerde 15 ile uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından il il hava durumu az önce açıklandı. İstanbul hava durumu nasıl olacak? sorusunun cevabı başta olmak üzere il il açıklanan hava durumu tahminlerinin yanı sıra 15 ilde yaşayanlara kritik uyarı yapıldı.

15 İLDE YAŞAYANLARA KRİTİK UYARI

Bugün Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli'nin kuzey kesimleri, İstanbul'un kuzeyi, Sakarya, Bursa, Kocaeli, Hatay ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan, Kars, Iğdır ve Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 14°C

EDİRNE °C, 9°C

İSTANBUL °C, 12°C

KOCAELİ °C, 15°C

İZMİR °C, 16°C

MUĞLA °C, 17°C

ADANA °C, 21°C

ANTALYA °C, 20°C

HATAY °C, 16°C

ANKARA °C, 10°C

ESKİŞEHİR °C, 11°C

KONYA °C, 11°C

ÇORUM °C, 10°C

SAMSUN °C, 11°C

TRABZON °C, 14°C

ERZURUM °C, 2°C

KARS °C, 2°C

DİYARBAKIR °C, 14°C

GAZİANTEP °C, 13°C

SİİRT °C, 12°C