Türk oyuncular Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.

Join PR ajansının düzenlediği Rixos Premium Seagate ve Pegasus Hava Yolları ev sahipliğinde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen geziyle Türk vatandaşlarının vizesiz gidebilecekleri ülkelere dikkat çekilmesi amaçlandı. Üçüncü kez düzenlenen ve 5 gün süren ziyarette oyuncular, turistlerin uğrak noktası Naama Bay'i ve bedevi çadırları da gezdi. FOREO Türkiye de oyunculara özel ürünler hediye etti. 

Etkinliklerinin amacının, Şarm El Şeyh'in Türkiye'de tanınmasına katkıda bulunmak olduğunu aktaran ajans kurucusu Ali Saçlı, konuya dair, “Dünya çapında sevilen Türk oyuncuları belirli periyotlarla farklı ülkelerde ağırlayarak, o bölgelerin Türk vatandaşlarına sundukları avantajları duyuruyoruz. Bu yıl da UNESCO tarafından barış ve güzellik açısından “Dünyanın en iyi şehriö ilan edilen Şarm El Şeyh'te Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı, Alican Okumuş ve İmer Özgün'ü ağırladık" dedi.

“TÜRK VATANDAŞLARININ VİZESİZ GİDEBİLECEKLERİ YERLERE DİKKAT ÇEKİYORUZ"

Mısır'da, Sina Yarımadası ile Kızıldeniz arasında konumlanan Şarm El Şeyh'in Türk vatandaşları için avantajlarını anlatan Ali Saçlı, “Şarm El Şeyh, kültürel yapısı ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra, ılıman iklimiyle de yılın 12 ayı turistik çekiyor. Yaz veya kış sezonu fark etmeksizin, deniz suyunun sıcaklığı yıl boyunca değişmiyor. Vizesiz ziyaret edilebilen önemli turizm destinasyonlarından biri olan şehir, her geçen gün Türkiye'den daha fazla misafir ağırlıyor. Ünlü oyuncularımızla geçtiğimiz kasım ayından beri gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar sonrasında bölgedeki rezervasyonlar ciddi oranda arttı" diye konuştu.

“ŞARM EL ŞEYH'E HER GÜN SEFER VAR"

Ali Saçlı, sözlerini şöyle noktaladı:

“Otellerde sunulan her şey dahil konsepti, turistler için bölgeyi cazip hale getiriyor. Su altındaki dünyayı sevenler için hayranlık uyandıracak Kızıldeniz'de dalış imkanı ise vazgeçilmez deneyimlerin önünü açıyor. Gündüzleri çöl safarisi, plaj keyfi, bedevi çadırlarında çay molası, dalış gibi farklı aktivitelerle dolu geçiyor. Pegasus Hava Yolları da Şarm El Şeyh'e tatil tüketicilerine sağladığı avantajlı fiyatlarla haftanın 7 günü sefer düzenliyor."

Organizasyona katılan oyuncular, herkesi Şarm'ın sunduğu eşsiz deneyimleri yaşamaya davet etti. Tarihi ve turistik güzelliklerinin yanında su altına da hayran kaldıklarını ve hiç görmedikleri canlıları deneyimlediklerini ve Kızıldeniz'in bir akvaryum olduğunu belirten oyuncular, organizasyondan ve programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.