Sefirin Kızı Nare olarak gönüllerde taht kuran Neslihan Atagül yeni paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı'ndan ayrılan ünlü oyuncudan yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Ekranların sevilen yüzü Neslihan Atagül, hayat verdiği Nare karakteri bir kez daha başarılı oyunculuğunu göstermiş ve hayran kitlesini genişletmişti. Yer aldığı her proje ile sevilen oyuncu, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz haftalarda Sancar rolünü canlandıran Engin Akyürek ile başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı dizisine veda etmişti.
28 yaşındaki Neslihan Atagül'ün kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik yaşıyor. Instagram'da yaklaşık 12 milyon takipçisi bulunan Neslihan Atagül, hayranları tarafından dikkat çeken yeni bir story paylaşımına imza attı. Kırmızı montu ve beresi ile sokak tarzını konuşturan Neslihan Atagül, yeni karesini sevenlerine sundu. Ünlü oyuncunun paylaşımında eşi Kadir Doğulu'yu etiketlemesi de gözlerden kaçmadı. İşte çok beğenilen o paylaşım...