Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti birliktelikleriyle magazin gündeminden düşmüyorlardı. Sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin, bir süredir ayrı ayrı görüntülenmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Aşkları 4.5 ay gibi kısa bir sürede sona eren ikiliden Hadise, boşanma davasını açan taraf olmuştu.
"MEHMET DİNÇERLER'DEN BASKI GÖRÜYORUM" 
"Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasına bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.
ÜNLÜ ŞARKICIDAN İLK AÇIKLAMA 
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sessizliğini bozan Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" demişti.
SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI 
Bunun ardından; "Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum" açıklamasını yapan Mehmet Dinçerler, kısa süre sonra sosyal medya hesabını kapatmıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI 
Ünlü şarkıcının boşanma davası açtıktan sonra Riva’daki evinden ayrıldığı haberlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Hadise'nin önceki gün Instagram’dan paylaştığı kare ile evlendikten sonra taşındığı villada olduğu görüldü. Dinçerler’in evden ayrıldığı ve moral depolamak için Rodos’ta tatil yaptığı öğrenildi.