Türk oyuncular, Mısır’da dört gün süren bir dizi etkinliğe katıldı. Mısır’ın tarihi, turistik ve kültürel yapısına ve Kızıldeniz’e hayran kalan oyuncular, herkesi bu deneyimi yaşamaya davet etti. 

Mısır’da bulunan Sina yarım adasının en ucunda, Şarm El Seyh’te düzenlenen organizasyona oyuncular Cemre Baysel, Gökhan Alkan, Gizem Karaca, Serkay Tütüncü, Mehmet Aykaç ve Gülper Özdemir katıldı. 

Türk oyuncu heyeti, Şarm El Şeyh’de eğlenceli dört gün geçirdi. Tarihi eski Çarşı, El Mustafa Camii, Sina Dağı, Naama Bay ve Çöl safarisi, Bedevi çardırları ve birçok rotada keyifli dakikalar yaşayan oyuncular, güneş ve denizin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Dalış yapma fırsatı da yakalayan oyuncular, Şarm El Şey'in tarihi, turistik, kültürel yapısına ve su altına hayran kaldı. 

“VİZESİZ ŞARM EL ŞEYH’DE EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞAYIN” 

Etkinliğe katılan oyuncular, herkesi Şarm’ın sunduğu eşsiz deneyimleri yaşamaya davet etti. Tarihi ve turistik güzelliklerinin yanında su altına da hayran kaldıklarını belirten oyuncular, etkinliklerden ve programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

 ‘’VİZESİZ SEYAHAT ETME İMKÂNI İLE TÜRK TATİLCİLERİN TERCİH SEBEBİ OLDU’’ 

Organizasyonu gerçekleştirilen Join PR kurucusu Ali Saçlı, Şarm El Şeyh 12 ay ve vizesiz seyahat edilebilir bir destinasyonda bulunduğuna dikkat çekerek, “İklim şartları ve turistler için sunulan hizmetler, özellikle Türk vatandaşlarına vizelerinde kaldırılması ile birlikte cazibe merkezi haline geldi. Özellikle tatil için hizmet kalitesi ile Mısırın en popüler destinasyonu olan Şarm El Şeyh, dalış turizminde de dünyada öne çıkıyor’’ dedi. Saçlı, ağırladıkları Türk oyuncuların etkinlikten ve programdan büyük keyif aldıklarını belirterek, yıl boyunca benzer organizasyonların devam edeceklerini belirtti.