KidZania İstanbul’da, çocuklar için yarıyıl tatilinde etkinlikler gerçekleştirilecek. Çocuklar, özel atölye çalışmaları ve sokak oyunlarıyla eğlenecek.

KidZania İstanbul’da, 5 Şubat’a kadar devam edecek yarıyıl tatilinde çocuklar için çeşitli etkinlikler hazırlandı. Yarıyıl etkinlikleri 21 Ocak Cumartesi günü KidZania Hak Savunucuları’nın karne partisi ile başlayacak. Her gün yapılacak çekilişlerle ziyaretçilere hediye kazanma şansı sunulacak. 21 Ocak’taki Tospaa Kodlama Atölyesi ve 2 Şubat’ta yapılacak Devri Daim Geri Dönüşüm Atölyesi ile yeni beceriler kazanma fırsatı bulacak çocuklar, tatil boyunca hafta içine denk gelen günlerde Erbulak Evi ile ‘Büyükler ve Küçükler El Ele Drama’ etkinliğine katılabilecek. Öte yandan bu sürede yoga, illüzyon, tasarım ve bilim atölyeleriyle tatil etkinlikleri yapılabilecek.

1-14 yaş arasındaki çocukların 67 aktivite alanında beceri ve ilgi alanlarına göre 120’den fazla rolü deneyimledikleri KidZania İstanbul, tatil boyunca Akasya Acıbadem'de ziyaretçilerini ağırlayacak.