İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde NFT Zirvesi ve “Future Renaissance Collection” adlı sergi, iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü simaları ağırlayacak. Zirve kapsamında NFT eserlerinden oluşan sergi meraklılarıyla buluşacak. 

Üniversite, 16 Aralık Cuma günü, Doç. Dr. Nagihan Çakar Koordinatörlüğünde, fikir yazarı ve akademisyen Prof. Dr. Uğur Batı küratörlüğünde ve sanat danışmanı Dr. Gizem Pamukçu’nun katkılarıyla Future Renaissance Collection NFT ve Metaverse konulu zirveye ev sahipliği yapacak.  Sanatın birçok farklı yönünü NFT teknolojisiyle Blockchain’e aktaran NFT sanatçılarının eserleri İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Neotech Campus’te sanatseverlerle buluşmayı bekliyor. 

Üniversitenin Sanat ve Tasarım Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nagihan Çakar koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinliğe başta Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal olmak üzere, Taner Alakuş, Kaan Kayabalı, Cem Kınay, Devrim Danyal, Prof. Dr. Uğur Batı, Elif Dağdeviren, Av. Onur Şahin, Mahmut Erdal, Dr. Gizem Pamukçu, Özden Pelister, Nuri Sayraç, Gaye Donay gibi, iş, sanat, akademi ve cemiyet dünyasından isimler de katılacak.