İSTANBUL, ()

Türkiye'de elektronik müzik kültürüne farklı bir boyut kazandıran Monkey Project, dünyada da kendine sağlam bir yer edinme yolunda ilerliyor.
Ülkemizde Tale Of Us, Set Troxler, Rampa, Adam Port, Mind Against ve Stephan Bodzin gibi ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturan Monkey Project, yurt dışında da düzenlediği organizasyonlarla adından söz ettiriyor.
Bu hafta sonu Londra'daki eski bir metro istasyonunda 2 bin kişilik organizasyona ev sahipliği yapacak olan Monkey Project'in bundan sonraki hedefi; dünyaca ünlü Türk asıllı DJ Carlita ve İtalyan DJ Tennis ile bir organizasyonda buluşmak.
KONSER GELİRLERİ ORMANLARA BAĞIŞLANIYOR
Monkey Project Proje Sorumlusu Çisel Çakıroğlu, doğa ve çevrenin korunması konusunda da hassas olduklarını, düzenledikleri etkinliklerin gelirlerinin de bir kısmının ülkemizdeki orman vakıflarına bağışlandığını söyledi.
Çakıroğlu, "Düzenlediğimiz tüm etkinliklerin kazancının yüzde 10'unu ülkemizdeki orman vakıflarına bağışlayarak doğamıza ve ülkemize katkıda bulunuyoruz. Ayrıca düzenlediğimiz tüm organizasyonlarda tek kullanımlık plastiklerin yerine, geri dönüşümlü doğa dostu malzemeler kullanılmasını sağlıyoruz. Mecbur kaldığımız noktada ise plastik atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.