Bahçelievler’de sömestir tatiline giren öğrenciler için etkinlik çadırında “Yarıyıl Tatil Şenliği” programı düzenleniyor. 5 Şubat’a kadar sürecek etkinliklerde öğrenciler çeşitli aktivitelere katılabilecek.

Bahçelievler Belediyesi’nin Soğanlı Etkinlik Çadırı’nda öğrenciler için özel hazırladığı yarıyıl tatil şenliğinde; atlı karınca, şişme oyun parkurları, illüzyon gösterileri, palyaço, jonglör, zıp zıp, karagöz kukla etkinlikler yer alıyor. Diğer yandan bir kısım öğrenciler tiyatro, atölye çalışmaları ve yüz boyama etkinliklerine katılıyor. Öğrenciler için eğlence programında ikram da dağıtılıyor.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır etkinliğe ilişkin, “Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için fiziki şartları sağlamak boynumuzun borcudur. Spor olanaklarından kırtasiye desteğine, yaz ve kış spor okullarımızdan kültür-sanat kurslarına varıncaya kadar birçok hizmeti veriyoruz” dedi.

Öğrencilere hediyelerin verildiği yarıyıl tatil şenliğine gitmek isteyenler için Bahçelievler Belediyesi ilçenin farklı noktalarından her saat başı ücretsiz ring servis imkânı sağlıyor.