İSTANBUL, () - Akasya'da yarı yıl tatili kapsamında çocuklar için çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Çocuklara özel müzayede, kodlama atölyeleri, slot araba yarışı ve sevilen tiyatro oyunlarının da arasında yer aldığı birçok etkinlik ziyaretçilerle buluşacak. 

Yoğun ilgi gören ve üçüncü kez gerçekleştirilecek çocuklara özel resim müzayedesi yarı yıl tatilinde Akasya’da misafirlerini ağırlayacak. Dünyanın en yaygın kodlama okulu tarafından hayata geçirilen kodlama atölyesi çocuklarla buluşurken, birbirinden eğlenceli oyunlar da tatil boyunca Akasya Kültür Sanat’ta sahnelenmeye devam edecek. Slot araba yarışı pistinde çocuklar gün boyunca vakit geçirme imkanı bulurken, pek çok sürpriz etkinlik de yarı yıl tatili süresince Akasya’da olacak.

ÇOCUKLARA ÖZEL RESİM MÜZAYEDESİ AKASYA’DA  

Sessiz Müzayede’nin kurucuları, ünlü küratörler Rahmi Çöğendez ve Yuliya Ergene’nin renkli sunumlarıyla çocuklara sanatı sevdirmek ve genç yaşta koleksiyonerlik bilinci geliştirmek amacıyla düzenlenecek Çocuklara Özel Resim Müzayedesi 21-22 Ocak tarihlerinde saat 16.00’da gerçekleşecek. Eserlerin -1’inci kattaki alanda sergilenmesiyle başlayacak etkinlikte, sanatseverler canlı müzayede deneyimi yaşayacak.

Akasya’da kurulacak pistte ise çocuklar aynı anda 4 yarışmacı özel bisikletlere bağlı slot arabalar ile yarışacak. Öte yandan teknolojiyi seven çocuklara da yarı yıl tatili boyunca keyifli etkinlikler sunulacak.

ÇOCUKLARIN EN SEVDİĞİ PROGRAMLAR AKASYA KÜLTÜR SANAT’TA

Kültür ve sanatın buluşma noktası Akasya Kültür Sanat, yarı yıl tatili programında yer alan birbirinden keyifli etkinlikleriyle çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlayacak. 20 Ocak-5 Şubat tarihlerinde tatil boyunca her gün devam edecek interaktif ve eğlenceli programıyla Akasya Kültür Sanat, minik tiyatro tutkunlarını bir araya getirecek.