İSTANBUL,(DHA)- ALTINCI CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, yoğun ziyaretçi ve 200 milyon dolarlık iş hacmi ile sona erdi. CNR Holding CEO’su Can Özatay, “Fuara yoğun bir ziyaretçi katılımı oldu, katılımcı firmalar da talepten memnun. Yılın 2. Camp & Caravan ve Tiny House fuarını 24-27 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenleyeceğiz” dedi.

Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, 37 ülkeden 45 binin üzerinde ziyaretçi ile kapılarını kapattı. Deprem endişesi, uzaktan çalışma imkanı, artan konut ve kira fiyatları nedeniyle talebin hızla arttığı tiny house’lar ve karavanların yoğun ilgi gördüğü fuarda, 200 milyon dolarlık iş hacmi oluştuğu bildirildi.

CNR Holding CEO’su Can Özatay, “Fuarda 250 bin TL’den 8 milyon TL’ye kadar karavanlar, 750 bin TL’den 3,6 milyon TL’ye kadar da Tiny Houselar yer aldı. 80’in üzerindeki marka, 5 bin metrekarelik alanda yeni ve en güzel ürünlerini sergiledi. Son dönemlerde tiny house, karavan ve çadırlarla, halkımız özellikle tatil, konaklama ve hobi olarak ilgileniyor. 6 yıldır görüyoruz ki fuarımız her geçen yıl, hem teknolojik olarak gelişiyor, hem de gösterilen ilgi büyüyor. Yaza girerken tiny houselar ve karavanlar hem ailelerin hem de gençlerin çok yoğun ilgisini çekiyor” dedi.

Ticaret'ten kalite denetimine iki ürün eklendi Ticaret'ten kalite denetimine iki ürün eklendi

Son yıllarda değişen tüketici beklentileri, artan fiyatlar nedeniyle alternatif tatil ve konaklama arayışı karavan, tiny house ve kampa talebin arttığını belirten Özatay, “Fuara yoğun bir ziyaretçi katılımı oldu, katılımcı firmalar da talepten memnun. Yılın 2. Camp & Caravan ve Tiny House fuarını 24-27 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenleyeceğiz. Firmalar şimdiden Mersin fuarına hazırlanmaya başladı” şeklinde konuştu.