Ali AKSOYER/İSTANBUL,()İSTANBUL'da motosiklet hırsızlarına yönelik operasyonda çok sayıda çalıntı motosiklet ile motor numaraları taşlanmış motosiklet motoru blokları, çok sayıda çalıntı motosiklet parçası ele geçirildi. Operasyonda daha önceden 23 adet suç kaydı bulunan motosiklet tamircisi Rıdvan F.A.(32) gözaltına alındı. Şüphelilerin motosiklet çaldığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Motosikletleri çalıp motosiklet tamircisi Rıdvan F. A.'ya getiren şüphelilerin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. 

ÇOK SAYIDA ÇALINTI MOTOSİKLET VE MOTOSİKLET PARÇASI ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından motosiklet hırsızlarına yönelik operasyon yapıldı. Opoerasyonda Sancaktepe'de çok sayıda çalıntı motosikletin bulunduğu bir depoya baskın düzenlendi. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri depoda yaptıkları aramada 11 adet parçalanmayı bekleyen çalıntı motosiklet, 14 adet üzerindeki seri numaraları taşlanarak silinmiş motosiklet motoru blokları, çalıntı olduğu değerlendiren çok sayıda motosiklet parçası, motor ve şase numarası yazmakta kullanılan numaratör ve GPS sinyal kesici olduğu değerlendirilen bir cihaz ele geçirildi.

MOTOSİKLET ÇALMA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Polis yaptığı soruşturmada şüphelilerin motosiklet çaldıgı anların görüntülerine de ulaştı. Görüntülerde park eden bir motosikletin yanına yaklaşan şüphelilerin, sahibinin yanından ayrılmasının hemen ardından motosikleti çaldığı anlar görülüyor.

MOTOSİKLET TAMİRCİSİ GÖZALTINA ALINDI
Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalıntı motosikletlerle ilgili motosiklet tamircisi Rıdvan F.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden çeşitli suçlardan 23 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli Rıdvan F.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. ()