Sarıyer’de kağıt ve plastik hurdaların depolandığı alanda yangın çıktı. Alev alev yanan hurdalık yangınını söndürmek için birçok ilçeden itfaiye ekibi çalışma yürütüyor.
 
Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Yolu Caddesi üzerinde bulunan kağıt ve plastik malzemelerin depolandığı alanda saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken alevler hurdalık alanın tamamını sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler söndürme çalışmalarına başladı. Yangın sebebiyle gökyüzünü yoğun bir duman tabakası kapladı. 
 
Şahin Seven adlı çalışan, alanda kağıt ve plastik malzemelerin depolandığını söyledi. Seven, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini dile getirdi. Seven mahsur kalan bir kişinin yara almadan kurtarıldığı bilgisini de verdi. Seyrantepe, Şişli, Gaziosmanpaşa, İstinye, Kemerburgaz, Mecidiyeköy ve Turgut Reis itfaiyesine bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın güçlükle kontrol edildi. İtfaiyenin söndürme çalışmaları devam ederken ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Yangınla ilgili detaylı inceleme söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacak.