BAŞBAKAN ERDOĞAN, SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Burhaniye İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.Oy verme işleminden sonra açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan "Arzu edilmeyen açıklamalar konuşmalar olmasına rağmen milletimiz bugün tüm gerçekleri söyleyecek. Bugün milletin söylediği belirleyici olacak. Bunun dışında konuşulanlar bu akşam, sandıklar açıldıktan sonra tarihe karışacaktır. Ben seçimlerin tüm teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." dedi.
DEVLET BAHÇELİ: HAYIRLARA VESİLE OLSUN
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her yıl olduğu gibi Anıttepe Ortaoukulu'nda oyunu kullanarak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi. Bahçeli, "Bugün gerçekleştirdiğimiz yerel seçimlerin milletimize, tüm siyasi partilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün siyasi partilerimiz yoğun bir çalışma ortamından sonra bugüne ulaşmış bulunuyorlar. Şuan aldığımız bilgiler kadarıyla yüksek bir katılım olduğu da görülmektedir. İnşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.
MASUM TÜRKER OYUNU İSTANBUL'DA KULLANDI
DSP Genel Başkanı Masum Türker, oyunu İstanbul'da kullandı. TEB Ataşehir Ortaokulu'ndaki 2047 numaralı sandıkta oyunu kullanan Türker, sandık görevlileriyle tokalaşarak kolaylıklar diledi.Okuldan ayrılırken açıklama yapan Türker, herkesin düşüncesine sahip çıkmasının zamanın geldiğini düşündüğünü söyledi. Türker, "Yeni bir sayfanın açılacağı yarın, geldiğimiz güne kadar yaşanan gerginliklerin ve toplumsal olarak kabul edilemeyecek ayrıştırıcı yapının geride kalmasını diliyorum" dedi.
SELAHATTİN DEMİRTAŞ OYUNU KULLANDI
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye'deki bütün yurttaşlar ve siyasi partiler açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Umut ediyorum ki bugün kazasız belasız, ciddi bir sorun, sıkıntı yaşanmadan seçimleri tamamlayacağız" dedi.Demirtaş, eşi Başak ile geldiği Kayapınar'daki Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu'nda oyunu kullandı.
CEMİL ÇİÇEK OYUNU KULLANDI
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, oyunu Gölbaşı Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda kullandı.Oy kullanacağı okula eşi Gülten Çiçek ile sivil plakalı araçla gelen Çiçek, gazetecilerin ilgisi arasında 1150 nolu sandığın olduğu sınıfa gitti.Sandık görevlileri ile tokalaşan Çiçek, nüfus cüzdanlarını görevlilere verdi. Yapılan kontrolün ardından oylarını kullanan Çiçek ve eşi okuldan ayrıldı.

ABDULLAH GÜL VE KILIÇDAROĞLU BEKLENİYOR
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'da oy kullanacak. Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nün yakınındaki Çankaya İlkokulu'nda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte sandık başında olacak. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları da aynı okulda oy kullanacak.Kaydını İstanbul'dan Ankara'ya aldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Çukurambar, Arjantin İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek.