Memleket partisi sonunda Arnavutköy’de uzun araştırmalar ve anketler sonrası nokta atışını yapmış oldu. Her zaman halkın arasında olan Arnavutköy’ün yerlisi ve  donanımlı bir ismi aday gösterdi. Arnavutköy’de herkesimin sevdiği ve tanıdığı, Arnavutköy’de yaşayan tüm vatandaşlar tarafında büyük saygı ve ilgi gösterilen.  Hatta ona gönüllerin başkanı olarak hitap edilen isim olan Ruhi Tuncel Memleket partisi Arnavutköy Belediye başkan adayı oldu.        

Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek... Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek...

RUHİ TUNCEL KİMDİR?

1964 Dursunköy doğumlu, 1984 yılında Trans Teknik şirketinde Minolta fotokopi makinesi satış şefliği yaptı. 1987 yılında Toprak Holding Kâğıt Pazarlama bölümünde satış müdürlüğü yaptı. 1992 yılında Tuncel Kağıt Pazarlama şirketini kurdu. Kâğıt alım satım işleriyle uğraştı. TDH Örgütten sorumlu başkan yardımcısı oldu sonrasında ilçe sekreteri daha sonra ilçe başkanlığı görevi yaptı,  2011 yılında Arnavutköy CHP ilçe başkan yardımcısı görevini yaptı. 2014 yılında CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı oldu. 2016-2020 arası CHP ilçe başkanlığı görevini yaptı. 2020 yılında İBB İSPARK yönetim kurulu görevinde bulundu. 23 Temmuz 2022 yılında Memleket Partisi olağanüstü kongresinde parti meclisine seçildi.  2024 yılında Memleket partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Özel Haber: Salih SÜTLAN

Editör: TE Bilisim