Balçova ilçesinde Ak Parti ilçe başkanlığı binasına giren  bir kişinin, partililere saldırdığı ve bir kişiyi darbettiği öne sürüldü.
Balçova'da Ata Caddesi'ndeki AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı binasına  gelen İhsan Ö. (38), iddiaya göre, parti binasında bulunanları tehdit ederek,  onlara saldırdı.
Bina girişindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini  sökmeye çalışan İhsan Ö, kendisine engel olmak isteyen AK Parti Balçova İlçe  Başkan Yardımcısı Bahattin Ormancı'yı darbetti.
Ormancı, sağlık raporu için partililer tarafından Bozyaka eğitim ve  Araştırma Hastanesine götürülürken, İhsan Ö, gözaltına alındı.
AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, konuyla ilgili bilgi almak  için geldiği Balçova Salih İşgören Polis Merkezi önünde gazetecilere yaptığı  açıklamada, İhsan Ö'den şikayetçi olacaklarını belirterek, Balçova'da AK  Parti'nin çalışmalarından rahatsız olanların, bu saldırıyı gerçekleştirdiğini  ileri sürdü.
Söz konusu eylemin bir kişi tarafından planlanmış, basit bir eylem  olmadığını dile getiren Özen, "Ülkemizdeki gelişmelerden rahatsız olanların  yönlendirdiği bu kişi binamıza bir saldırı gerçekleştirdi, ilçe başkan yardımcım  yaralandı. Cumhurbaşkanımıza hakaretler etmiş, onun posterini parti binamızdan  indirmeye çalışmış ve parti binamızdaki arkadaşlarımızı tehdit etmiş" dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.