Trendyol, tasarımcı Zeynep Tosun ile iş birliğini sürdürüyor. Zeynep Tosun’un ‘parti’ temasıyla oluşturduğu ‘Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonu’, 52 parçadan oluşuyor.

E-ticaret platformu Trendyol, tasarımcı Zeynep Tosun iş birliğiyle ilkbahar-yaz sezonuna özel bir koleksiyon hazırladı. ‘Parti’ mottosunu temel alarak tasarlanan ‘Zeynep Tosun x Trendyol koleksiyonu’, farklı renk seçenekleriyle birlikte 52 parçadan oluşuyor.

‘HERKESE HİTAP EDEBİLDİĞİMİZ BİR İŞ BİRLİĞİ’

Trendyol’a özel tasarladığı koleksiyonu moda tutkunlarının beğenisine sunan tasarımcı Zeynep Tosun, “Trendyol iş birliği ile inanılmaz keyif aldığım dinamik koleksiyonlar hazırlıyoruz. Bu sezon parti koleksiyonuyla çıkıyoruz. Benim için Trendyol ile iş birliği yapmak çok değerli bir deneyim. Türkiye’nin dört bir yanına ulaşabildiğimiz ve ekonomik koleksiyonlar ile herkese hitap edebildiğimiz bir iş birliği” dedi.

“2023 YAZ TRENDLERİNİ ELE ALMAYI HEDEFLEDİK”

Koleksiyon ile herkesin her ihtiyacına cevap verebilmeyi hedeflediklerini anlatan Zeynep Tosun, “Yazın sıcaklığını hissederek ve 2023 yaz trendlerini ele alarak bir koleksiyon yaratmayı hedefledik. Çok renkli, bol aksesuarlı ve her kutlama için seçeneğimizi geniş tuttuk. Plajdan geceye bir seçki hazırladık. Hepsi gerçekten yazı kutlamaya dair. Afterparty kıyafetlerinden happyhour saatlerine kadar her türlü opsiyonu rahatça bulabileceğiniz bir koleksiyon” diye konuştu.

“STRAS VE SWAROVSKİ TAŞLAR, KOLEKSİYONA EŞLİK EDİYOR”

Zeynep Tosun x Trendyol koleksiyonunda bulunan tüm aksesuarların özel olduğunu söyleyen Zeynep Tosun, koleksiyonu şöyle anlattı:

“Daha çok vücudu saran örme kumaş ve kreplerden oluşan koleksiyonumuza stras ve swarovski taşlar, özel tasarımımız dev altın güneş aksesuarlar, elbiselere bağlı ince zincir vücut aksesuarları gibi öğeler eşlik ediyor. Koleksiyonumuz, fuşya, limon yeşili, kobalt mavi ve zümrüt yeşili gibi canlı çarpıcı renklerden oluşuyor. Altın ve gümüş neredeyse her üründe ön planda. Straslı bikiniler, straplez uzun elbiseler de göze çarpıyor. Tamamı şık kıyafetlerden oluşan koleksiyonumuzda 6 farklı tasarım bikini ve mayo da yer alıyor.”