İsa ALMAÇAYIR-Murat KORKMAZ-Emre KURT/ İSATANBUL () ÜMRANİYE 'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ise bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 10.30 sıralarında Ümraniye Esenşehir Mahallesi Uçar sokakta meydana geldi.  34 PS 7917 plakalı seyir halindeki otomobil, 34 EP 6885 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ise evin bahçe duvarına çarptı.  Kazada otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazayı görenler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.  İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan 3 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulansla hastanelere götürüldü. Kazayı gören Mustafa Uyan "Siyah araç bu sokaktan hızlı bir şekilde gelerek diğer sokaktan gelen araca çarparak evin bahçe duvarına fırlattı. Siyah araç hızlıydı. Duvara çarpan araçta 3 siyah araçta ise 1 yaralı vardı. Müdahale etmeye çalıştık ama kapıyı açamadık. Gelen itfaiye ekipleri aracın kapısını keserek yaralıyı kurtardı" dedi. 

İYİ Kİ DUVAR VAR YOKSA EVİMİ YIKARDI
Ev sahibi Nezihe Uçar "Her zaman burada kaza oluyor. Sinirimden konuşamıyorum. Ben bu evde kaza esnasında olmuş olsaydım, bayılıp kalsam kim bakacaktı. O esnada evde değil oğluma kahvaltıya gitmiştim. O iki araba birden buraya nasıl girer iyi ki duvar var yoksa evimi yıkardı. Şeker, tansiyon hastasıyım ben. Kazayı duyduktan sonra buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum" diye konuştu.  Kaza yapan araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. ()

(FOTOĞRAF)