Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği’nin dördüncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Yatçılık Sektörü (International Yatching Sector) bu yıl 17-18-19 Şubat’ta Marmaris’te gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin seçkin kaptanlarını ve yatçılık sektörüne hizmet veren firmaları bir araya getiren uluslararası etkinliğe bu yıl yurt dışından 25 firma ve 4 kaptan yurt içinden ise 75 yerli firma ve 150 kaptan katılacak. Etkinlik ile Türkiye’deki yatçılık ile ilgili sorunların masaya yatırılması ve yüz yüze görüşmeler kapsamında çözüm önerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

“YATÇILIK CAMİASININ BU OLUŞUMA DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yatçılık camiasına çağrıda bulunan Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kaptan Yusuf Ziya Karagöz, “Her zaman daha iyiye, daha güzele birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz Yatçılık camiasının bu oluşuma destek vermesini bekliyoruz. Kaptanlarımızın ve firmalarımızın bu yıl düzenleyeceğimiz etkinliğe katılım sağlaması ayrıca yatçılık sektörünün geleceği ile ilgili atacağımız güzel adımların da habercisi olacak” dedi.