TUZLA’da bankadan 2 milyon lira çeken muhasebe müdürü Nihat Karaman’ı araçlarıyla takip eden şüpheliler, Nihat Karaman’ın otomobiline kurşun yağdırdı. Karaman ayaklarından yaralanırken, Para dolu çantayı almayı başaramayan şüpheliler olay yerinden kaçtı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay dün öğle saatlerinde Tuzla Sahil Bulvarı üzerinde meydana geldi. Özel bir firmada muhasebe müdürü olan Nihat Karaman, bankadan 2 milyon lira çektikten sonra otomobiline binerek işyerine doğru gitmeye başladı. Bu sırada araçlarıyla Nihat Karaman’ı takip eden 3 şüpheliden 2’si ise ışıklarda araçlarından inerek Nihat Karaman’ın otomobiline 6 el ateş etti. Otomobilin kapısını açamayan şüpheliler para dolu çantayı alamayınca araçlarına binerek olay yerinden kaçtı. Ayaklarından yaralanan Karaman, aracıyla ofisinin bulunduğu iş merkezine kadar geldi ve yere yığıldı. 
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Nihat Karaman ambulansla Tuzla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.