Trendyol, tasarımcı Kevser Sarıoğlu ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yeni koleksiyon oluşturdu. Koleksiyonun temasını ‘toprak anadan güç ve gücün kadındaki yansımasından aldığı ve 56 parçadan oluştuğu’ kaydedildi.

Trendyol ile ilk iş birliklerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Kevser Sarıoğlu, “Benim için inanılmaz, heyecan verici bir deneyim oldu. Her istediğim durumun özenle yerine getirilmesi, tasarım dünyama saygı duyulması beni çok mutlu etti” dedi.

Koleksiyonunun ilham kaynağının toprak olduğunu söyleyen Sarıoğlu, “Renk dünyasından, tasarımlarda oynanan oyunlara kadar toprağın verimliliğini, toprağın bereketini ve koşulsuz sunumunu görüyoruz. Asil, anaç ve kucaklayıcı. Kim veya ne olduğu fark etmeksizin her şeyi, herkesi kucaklaması. İş birliğinin özel bir adı olsaydı Toprak Ana olurdu” diye konuştu. 

GÜÇLÜ KADINLARA HİTAP EDİYOR

Trendyol’dan koleksiyona ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Hem feminen hem maskülen detayları bir arada bulunduran koleksiyon, kadının zerafetini ve gücünü maskülenlik ile bir araya getirerek iz bırakıyor. Koleksiyonun ayrıntılarında ise katmanlar ve gizli oyunlar saklı. Koleksiyonda yer alan parçalar birçok farklı şekilde kombinlenip, farklı şekillerde oyunlar oynamayı mümkün kılacak şekilde tasarlandı.

Kevser Sarıoğlu x Trendyol koleksiyonunda özel günler için akışkan ve dökümlü kumaşlar ile yaza merhaba derken, günlük görünüm için pamuk, poplin ve keten görünümlü bezler ile zamansız şıklık vurgulandı. ‘Smart’ görünüm için ise daha dik ve özel dikim hissiyatı veren kumaşlar kullanıldı”