Olay, Aydoğdu Mahallesi Emeti Hasan Çeşmesi Sokak'ta meydana geldi. Bir süre önce İstanbul’a taşınan N.E ve Ö.E., bugün 34 EY 1806 plakalı otomobille mahalleye geldi. Bir yıl öncesinden aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle husumet bulunduğu öğrenilen N.E ve Ö.E. ile aynı mahallede oturan H.A., A.A., Okan Akçil ile sokakta karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.
Kısa sürede kavgaya dönen olayda otomobillerinden aldıkları tüfek ve tabancayla iki grup birbirlerine rastgele ateş açtı. O sırada tesadüfen olay yerinden geçen S.D., S.T., M.T., N.E. ile H.A., A.A. ve 16 yaşındaki Okan Akçil yaralandı. N.E. ile Ö.E. olay yerinden otomobille kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Okan Akçil yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAÇARKEN YAKALANDILAR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri şüpheli N.E. ile Ö.E.’nin kaçtığı otomobilin İstanbul’a doğru gittiğini tespit edilerek güzergah üzerindeki polis ekipleri uyarıldı. İhbar üzerine otomobil, Marmara Ereğlisi İlçesi girişinde durduruldu. Otomobildeki şüpheliler N.E. ile Ö.E. gözaltına alındı. İki şüpheli sorgulanmak üzere Süleymanpaşa'ya götürüldü.

Silahlı kavganın duyulmasının ardından mahalle sakinleri hastaneye akın etti. Yoğun kalabalık nedeniyle polis ekipleri hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.