Özgür EREN-Hasan YILDIRIM/İSTANBUL () ŞİŞLİ’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında polis ekiplerini gören şüpheli, 433 gram bonzaiyi yakmak için sobaya attı. Sobayı söndürerek uyuşturucuyu ele geçiren ekipler, şüpheliyi de gözaltına aldı.
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kuştepe’de uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ettiği K.D.'yi takibe aldı. Polis ekipleri K.D.'nin Sümbül Sokaktaki evinde uyuşturucuyu sakladığı ve buradan sattığını belirledi.  Ekipler, K.D.'nin evine operasyon düzenledi. Operasyonda sırasında polisleri gören K.D. uyuşturucuyu ve bir adet hassas teraziyi sobaya atıp yakmaya çalıştı. 
Eve giren ekipler, K.D.'nin sobaya attığı uyuşturucuyu farkederek sobayı söndürdü. Sobanın çerisinde 433 gram Bonzai ve hassas terazi ele geçirildi. Polis ekipleri evde yaptığı detaylı aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet fişek, farklı yerlere saklanmış 5 gram uyuşturucu madde, 3 cep telefonu ve 1 laptopa el koydu. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan K.D. adliyeye sevk edildi. ()

(FOTOĞRAF)