BÜYÜKÇEKMECE'de İhsani Coşguner'e ait park halindeki lüks otomobilin camını kırıp, hayalet göstergesini çaldılar. Direksiyonu zarar gören otomobilin ön konsolu da kullanılmaz hale geldi. 
Antalya'dan İstanbul'a tatil için gelen turizmci İhsani Coşguner, 2 gün önce saat 21.00 sıralarında lüks otomobilini Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Bayır Sokak'ta park etti. Sabah dışarı çıkan Coşkuner, otomobilinin camının kırılarak direksiyonun üst kısmının büküldüğünü ve hayalet göstergesinin çalındığını gördü. Polise ihbarda bulunan Coşkuner, ön konsolunun da kullanılmaz hale geldiğini belirterek otomobilini tamir için servise bıraktı. 

"ARAÇTA 300 BİN LİRALIK BİR ZARARIMIZ VAR"
Coşguner "Antalya'dan 3 günlük tatile geldik. Dün akşam kapının önüne bırakmıştım. Sabah çıkıp aracımın içine baktığımda hayalet göstergenin çalındığını gördüm. Bu kişilerin bulunmasını istiyorum. Eğer bulamazlarsa vatandaşlar da yardımcı olsun isterim. Bu kişiyi polise şikayet edene 100 bin TL ödül vereceğim. Araçta 300 bin liralık bir zararımız var. Camı kırmışlar, panelleri kırıp direksiyon simidini bükmüşler. Bugün sabah Antalya'ya yola çıkacaktık, biz de uçakla gideceğiz artık" dedi.