Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltılı toplantıda Kuzey Cafe’nin yeni konsepti hakkında bilgi veren Atilla Nair, “Kuzey Cafe olarak yaklaşık iki yıldır Esenyurt’ta halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. 
Kuzey Cafe ilk hizmete girdiğinde biz iki ortak olarak yola çıkmıştık ama zaman içinde ortakla olmayacağını anlayınca yollarımızı ayırdık ve şu anda Kuzey Cafe’nin işletmesi bende bulunmaktadır.
Kuzey Cafe olarak Esenyurt’un tamamına hizmet etmeyi düşünüyoruz. Çevre ilçelere baktığımızda müşterilerinin yarısından fazlasını Esenyurtlular oluşturmaktadır. Bende diyorum ki, ilçelerinde de kaliteli mekanlar varken neden başka ilçelere gitmeyi tercih ederler. Kuzey Cafe olarak bizler kaliteli ve güler yüzlü hizmetimizle Esenyurt markası olmak istiyoruz. İnsanlarımızın Esenyurt dışına giderken yaktıkları benzin parasına hizmet vermeyi istiyoruz.


















Kuzey Cafe Restaurant olarak uygulamaya çalıştığımız konsept, bir tarafta okeyini oynayan müşterimizin karnı acıktığında diğer tarafta yemeğini yiyebilmesidir. 
Bütün Esenyurtlu dostlarımızı Kuzey Cafe restaurant’a bekliyoruz” dedi.

Kuzey Cafe Restaurnat Doğan Araslı Bulvarı Akyol Plaza No: 111 Kat: 1 Esenyurt – İST.
Tel: 0212 699 87 29 – 0538 677 29 29