Kripto borsası BingX, 5’inci yılında 100'den fazla ülke ve bölgede 5 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını duyurdu.   

Sosyal ticaret hizmetleri sunan ilk kripto borsası olan BingX, 8.000 elit trader’ı ve 20.000 profesyonel trader’ı bir araya getirdi ve tüm kullanıcıların ve trader’ların bağlantı kurabileceği ve büyüyebileceği çok yönlü bir sosyal ticaret ekosistemi geliştirdi.  

KULLANICILARIMIZIN DESTEĞİ BAŞARIMIZDA ETKİLİ OLDU  

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, "BingX'in son beş yılda başardıklarıyla inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. BingX'in beşinci yıl dönümünde, kripto dünyasında mümkün olanın sınırları zorlamaya olan tutarlı bağlılığımızın altını çiziyorum. Karşılaştığımız zorluklar kararlılığımızı güçlendirmekte ve kullanıcılarımızın desteği başarımızda etkili oldu. İlerledikçe, önümüzde uzanan olasılıklar konusunda heyecan duyuyoruz ve küresel topluluğumuz için olağanüstü bir işlem deneyimi sağlama taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Kripto ekosistemi gelişmeye devam ettikçe, kullanıcıların dijital varlıklarının ve işlemlerinin güvenliğini sağlamak çok önemli hale geliyor. BingX, bu ihtiyaç ve blockchain ekosistemi için yenilikçi güvenlik çözümleri geliştirme konusundaki uzmanlığıyla tanınan CoolBitX ile güçlerini birleştirdi. BingX, Bitcoin, Ethereum ve çok daha fazlası gibi çeşitli dijital varlıkları destekleyen kredi kartı boyutunda bir Bluetooth donanım cüzdanı olan CoolWallet dahil CoolBitX'in birçok en son güvenlik teknolojisinden yararlanacak" diye konuştu. 

BingX, Copy Trade Sübvansiyon Kuponları, Vadeli Grid İşlem ve Sonsuz Grid Robot gibi türünün ilk örneği çeşitli ürün ve hizmetleri piyasaya sürdü. Kripto ile geleneksel finansı birleştiren BingX, MT5 gibi platformları entegre eder ve Standart Vadeli İşlemler ile Sürekli Vadeli İşlemlerin deneyimini geliştiren Signal Trading'i başlattı. BingX, 500'den fazla varlığı listelemekte ve 200'den fazla vadeli işlem işlemi destekliyor. BingX, platformunda günlük en yüksek işlem hacmi 10 milyar ABD dolarını aşan 150 bin günlük işlem kullanıcısına tanık oldu. Kripto borsa platformu, TradingView'in Broker Ödüllerinde hem “2021 hem de 2022 için En İyi Kripto Borsası” ödülüne layık görüldü.