Kartal Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle ilçe sınırları içinde bulunan 84 camii ve 3 cemevinde kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

İbadethanelerde düzenli olarak temizlik, bakım-onarım ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede bulunan camilerin avlularını, ibadet alanlarını, lavabolarını ve toplu kullanım alanlarını temizledi.

BAHÇE ALANLARI, BANKLAR, ABDEST ALINAN BÖLÜMLER DE TEMİZLENDİ

Ekipler, Ramazan başlamadan camilerin ortak kullanım alanlarını, yüzey temasının olabileceği alanların tamamını ve ibadethanelerin dışında kalan; bahçe alanlarını, bankları, abdest alınan bölümleri de detaylı temizlik işleminden geçirdi.

Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı koşullarda ibadetlerini yapabilmesi için çalışma programı yürüten ekipler, topluca teravih namazını kılacak olan vatandaşlar için ilçe genelinde faaliyet gösteren camilerde dezenfekte işlemlerini tamamladı.

“TEMİZLİK RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada dezenfekte işleminin Ramazan ayı öncesi olduğu gibi Ramazan ayı boyunca ve bayram süresince de devam edileceği kaydedildi.