Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama etkinliği düzenledi.

Kartal Belediyesi Organik Çadırı’nda gerçekleşen organizasyona Belediye Başkan Yardımcıları İmam Aydın, Ali Apaydın, Cengiz Türkmen, Belediye Meclisi Üyeleri; Gülay Boyraz, Aysel Yücel ile kreş öğrencilerinin anneleri katıldı.

Belediyenin 15 farklı kreşinde eğitim gören öğrencilerin annelerine yönelik düzenlenen etkinlikte birbirinden farklı aktiviteler velilerle buluştu. Müzik dinletisiyle başlayan etkinlikte; bilgi yarışmaları, karaoke ve müzikli eğlenceler de düzenlendi.

BELEDİYE YÖNETİMİ ANNELER GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

Etkinlikte Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve Kartal Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Gülay Boyraz birer konuşma gerçekleştirdi.

İmam Aydın konuşmasında Kartal Belediyesi’nin özellikle kreşlerinde çalışan personelin tamamına yakınının kadın olmasına vurgu yaptı. Belediye olarak diğer müdürlüklerde de kadın istihdamına önem verdiklerinden bahseden Aydın, tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti.

Aydın’dan sonra kürsüye davet edilen Gülay Boyraz ise annelerin toplumu yetiştiren bilinçli bireyler olarak kıymetli olduklarından söz ederek, 14 Mayıs Anneler Günü’nü kutladı.