KAĞITHANE'DE hafif ticari araçtan hırsızlık yapan şüpheli, önce kameraya daha sonra da polise yakalandı.  'Kasten Öldürme' de dahil 8 farklı suçtan 13 suç kaydı bulunan şüphelinin hırsızlık anları başka bir aracın içindeki kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Olay, Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi'nde 13 Ocak Cuma akşamı saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Şüpheli bir kişi park halindeki hafif ticari aracın arka camını kırarak 15 bin lira değerindeki dizüstü bilgisayarı çaldı. Şüpheli daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.
Hırsızlık anlarını, başka bir araçtaki kişi de cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, park halindeki araca giren şüphelinin elinde bilgisayarla uzaklaştığı anlar yer alıyor.  
Kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla harekete geçen polis, görüntülerdeki şüphelinin V.K (42) olduğunu tespit etti. Şüpheli, Sultan Selim Caddesi'nde suç eşyaları ile yakalandı. 'Kasten Öldürme' de dahil 8 farklı suçtan 13 suç kaydı olan V.K., 'Otodan Hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.