Halen Ak parti Kırklareli İl Gençlik kolları başkan yardımcılığı ve yerel yönetimler başkanı olarak’’ görevini yürütmektedir.

2013 yılından itibaren Pınarhisar ilçesinde Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Hacıoğlu, 2024 yılında yapılacak yerel seçimde Ak parti Pınarhisar Belediye meclis üyesi Aday adayı oldu.

Hacıoğlu, Pınarhisar’ın 60 yıllık sorunu kıssa sürede ilk dönemde bitirmeyi başaran alt yapı ve üst yapıyı Pınarhisar’da bitirip güzelleştiren başarılı çalışmaları ile hizmet eden. Pınarhisar’ın Mimarı Sayın Belediye Başkanımız İhsan Talay’ın riyasetinde çalışmaya bende varım dedi.

Türkiye yüzyılında Pınarhisar ilçesinin hak ettiği değeri bulması için yola çıkan Hacıoğlu,  biz Ak Parti olarak genç dinamik ve vizyonel projelerimiz ile Pınarhsar’ı şahlandıracağız inşallah.

Ak parti’nin yerelde ve genelde gerçekleştirdiği hizmet aşkı siyasetti tüm Türkiye tarafından biliniyor. Bir genç olarak liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’Aşkla çalışan yorulmaz’’ bizde de Pınarhisar aşkı var inşallah 2024 yerel seçimlerinde tüm Türkiye’de ve Pınarhisar’da bunu gerçekleştirmiş olacağız dedi

Özel Haber: Salih SÜTLAN