18 Aralık 2022 tarihinde yapılacak ERKON 2.Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkan adaylığım kamuoyuna ve basına yansımıştı.Bu vesile ile ERKON Genel Başkan adayı olduğumu bir kez daha tüm hemşerilerime ve birbirinden kıymetli ERKON Genel Kurul üyelerine deklare ediyorum. Çıktığım bu kutlu yolda ve yolculukta sizlerin de desteği ile ekibimle birlikte yapacağımız verimli çalışmalar başta göz bebeğimiz Erzurum'a, hemşerilerimize ve ülkemizin hayrına sonuçları olacağından kuşkunuz olmasın. Genel Kurulumuzun teveccühü ile seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerimiz ile başta İstanbul'da olmak üzere Erzurumumuzu en güzel şekilde temsil etmek ilk ve en önemli önceliğimiz olacak.

Erzurum'u ve Erzurumluları birleştirmek, DADAŞLIK ruhunun kardeşlik ruhu olduğunu tüm ülkeye bir kez daha göstermeye geliyoruz.

Bu bağlamda atacağımız her adımda ERZURUM'a ve Erzurumluya yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimize şahsım ve yönetimim adına söz veriyorum. Her bir hemşehrimiz bizim için çok kıymetli. "Havası sert İnsanı mert" mübarek şehrin mensupları olduğumuzu bir kez daha herkese göstereceğiz. Ben ve her biri birbirinde değerli ekibim, Erzurum sevdalıları olarak herşey memleketimiz için diyerek bu yola çıktık...

Sizlerin duası ve desteği ile bu büyük ve şerefli ailenin hizmetkarı olarak aşk ve heyecan ile yola çıktık. Heyecanlıyız, azimliyiz, kararlıyız. Bu vesile ile sizleri bir kez daha en kalbi duygularımla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.


Samih GÜL: ERKON GENEL BAŞKAN ADAYI 
         

Haber: Salih SÜTLAN