ESENYURT'ta freninde arıza çıktğı öne sürülen kamyon yokuş aşağıya kayarak 2 araca sonra da cami duvarına çarptı. Kamyonda sıkışan sürücü yaralı olarak kurtarılırken, kamyonun duvara çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde saat 07.30 sıralarında P.A. isimli şoförün kullandığı 35 AYR 838 plakalı kamyonun freninde iddiaya göre arıza oluştu. Yokuş aşağı bir sokakta hızla ilerleyen kamyon önce park halindeki servis minibüsüne, ardından kamyonete çarptı. 50 metre daha giden kamyon, cami duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrası şoför P.A. kamyon içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, belden aşağısı kamyona sıkışan şoför P.A.'yı yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kurtardı. Ambulansa hastaneye götürülen şoförün, hayati riskinin olmadığı öğrenildi. 

KAZA ANI KAMERADA
Kamyonun cami duvarına çarptığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaza öncesi 2 kişinin yokuş aşağı gelen kamyondan kaçarak kurtulduğu görülüyor.