ESENLER'de otomobil ile makas atarak trafikte tehlikeye neden olan A.K., gözaltına alındı. Ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü hakkında adli işlem başlatılırken, 13 bin 641 lira para cezası uygulandı. 
Mahmutbey İstoç Yolu'nda 34 RZ 1750 plakalı otomobilin sürücüsü, trafikte makas atarak ilerledi. Kendisi ve diğer sürücüler için tehlikeye neden olan sürücü, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, polis sürücünün tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalarda sürücünün kimliği belirlendi. Gözaltına alınan A.K. isimli sürücünün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. A.K.'ye 'Sürücü belgesi olmadan araç kullanmak' maddesinden 8 bin 190, 'Trafiği aksatacak ve tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmekten' maddesinden 4 bin 64, 'Saygısızca araç kullanmak' maddesinden 436, 'Film cam' maddesinden 951 olmak üzere toplam 13 bin 641 lira cezası verildi. Ekipler aynı zamanda araç sahibine de, 'Sürücü belgesi olmayan kişilerin araç kullanmasına izin vermek' maddesinden 8 bin 190 lira ceza yazdı. A.K. hakkında ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan da adli işlem başlatıldı. ()

(FOTOĞRAF)