Kahramanmaraş’ta yardım çalışmalarını sürdüren Beyoğlu Belediyesi, açtığı sosyal market ile depremzedelere ihtiyaçlarına göre ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan yardım seferberliği aralıksız devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanabilmesi için Beyoğlu’nda 13 yıldır ihtiyaç sahiplerine hizmet veren sosyal market modelini, Kahramanmaraş’a taşıdı.

DEPREMZEDELER İHTİYAÇ DUYDUĞU ÜRÜNLERİ ALABİLİYOR

Beyoğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Kahramanmaraş’ta kurulan sosyal market çadırında; gıdadan temizliğe, giyimden oyuncak ve kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün yer alıyor. Sosyal market, depremzedelere ihtiyaç duyduğu ürünlere kolayca ve ücretsiz ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca çevre ilçe ve köylerdeki depremzedelerin ihtiyaç duyduğu malzemeler de ekipler tarafından araçla kendilerine ulaştırılıyor. AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmaları bizzat takip eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, 120 kişilik ekibiyle depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.