Kongreye büyük bir katılım gösteren KAIDER üyeleri Arnavutköy’den çok sayıda iş adamı ve esnaf hazır bulundu. Kongre saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başladı, yapılan yoklama divan seçimi sonrası selamlama konuşması ile gerçekleşeti.

Selamla konuşmasını yapan Çetin Çelebi, ‘kıymetli KAİDER üyeleri değerli katılımcılar hepiniz bu gün ki kongremize hoş geldiniz şeref verdiniz. Derneğimizin her programlarında dile getirdiğim öğrenci ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz için arzu ettiğim yardım ve destek için gerekli hassasiyeti gösterilmediğini buradan bir kez daha tekrar hatırlatmak istiyorum.

Ancak bazı iş adamı ve esnaflarımız sağ olsunlar beni hiçbir zaman kırmazdılar üniversiteli öğrencilerimiz ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yardımcı olmak adına ellerinden geleni yaptılar. Şu an aramızda bulunan bu değerli iş adamlarımıza hayırsever esnaflarımıza katılım ve desteklerinden dolayı huzurlarınızda çok teşekkür istiyorum.

Çelebi sözlerine şöyle devam etti. Göreve başladığım ilk günden beri derneğimizi tüm ortamlarda en iyi şekilde temsil etme gayretini gösterdiğime inanıyorum.

Derneğimiz adına düğün cenaze açılış ve protokollerde bizzat bulunarak KAIDER’i  Arnavutköyde arzu edilen noktaya taşıdığıma inanıyorum.

Bunları yaparken derneğimiz adına cebinden harcama yaparak derneğimizi en iyi şekilde temsil etme gayretini gösterdim bunu yaparken onur duydum.

Güçlü olmak için her zaman bir arada olmamız lazım bunu Ramazan aylarında gerçekleştirdiğimiz programlar ve bayramlarda gösterdik.

Bunlar yetiyor mu hayır, üyelerimizin düğün, cenaze, mevlit programlarımızda da bir araya gelerek gösterdik. Hemşirelerimizin derneğimize üye olmaları ve gelip gitmelerini arzu ediyorum dedi.

Yapılan kongrede büyük güven ve destek tekrar alarak KAIDER dernek başkanı seçilen Çetin ÇELEBİ seçildi. Kongre sonrası herkese çok teşekkür eden Çelebi birlikte hatıra fotoğrafı çekerek program sona erdi.

Özel Haber: Salih SÜTLAN