İSTANBUL, () -Sosyal Ticaret Borsası BingX, gelişmiş katılım sistemini duyurarak yatırımcıların uyum sağlamasını daha kolay ve hızlı hale getiren akıllı inceleme sistemini başlattı.
Tüm yatırımcılar için istikrarlı ve sağlıklı bir büyümenin anahtarı olması hedeflenen sistemin yetenek ve teknoloji odaklı geliştirildiği vurgulandı.Borsa şirketi, hayata geçirdiği akıllı inceleme sistemi ile kullanıcılara tüm gereksinimleri ve belgeleri tek seferde toplanmasına olanak verdi.
BingX, kullanıcılara farklı aşamalarda özelleştirilmiş stratejiler geliştirdiklerini açıkladı. Yeni sistemle yatırımcılar vetrader’lar günler yerine dakikalar içinde çevrim içi olarak değerlendirip onaylanabilecek. Kişilere verimli alım ve satım işlemleri sağlayabilecekleri bir kılavuz verilecek.  100’den fazla ülkede 5 milyondan fazla kullanıcısı olan şirket,  elit trader’ların sabit nakit akışını dengelemeyi ve stratejilerini en iyi şekilde yansıtmalarını sağlamayı ve daha zengin ödüller dağıtmayı amaçlıyor.
Şirketten yapılan yazılı açıklamada, ödüllere yönelik şu ifadeler kullanıldı:
"Seviye yükseldikçe kar oranı artacağından daha yüksek seviyeli trader’lar daha fazla kar edebilecek. Altın seviyesi ve üzeri olan trader’lar aylık olarak BingX’den bin dolara kadar ödenek elde edebilecek. Ayrıca, en heyecan verici teşvik ise geleneksel finansal fon yöneticilerine verilen ödülün benzeri olan Fon Yönetim Ücreti'dir. BingX, seviyelerine göre trader’lara günlük olarak toplam kopyalanma işlem değerinin belirli bir yüzdesine eşdeğer nakit prim dağıtan ilk kripto borsası. 100 milyon doların üzerinde kopyalanmaya ulaşan bir Diamond Trader, 2 milyon dolarlık fon yönetimi ücreti alacak. Yanı sıra BingX yatırımcılara ve copy trader’lara web/mobil uygulaması ve toplulukları aracılığıyla daimî olarak teşvikler sağlamaktadır. Bu özellikle yeni kullanıcılar için çok önemlidir. BingX bünyesinde bulunan Copy Trader’ların gelirlerine katkı sağlamak ve bilinirliklerini arttırmak amacıyla her hafta en iyi performansı gösteren Copy Trader’ı seçer ve BingX iletişim kanallarında pazarlama promosyonu imkânı verir."
BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington ise  "Farklı işlem stratejilerine sahip trader’ları memnuniyetle karşılıyoruz. Kullanıcıların ticaret tercihlerine göre tüccarları takip etmekte özgür oldukları, çeşitlendirilmiş ve sağlam bir topluluk oluşturmak heyecan vericidir. Alım satım becerilerini geliştirmek ve copy trader’ları takip etmek için güvenli ve istikrarlı bir platform arayanlar için BingX mükemmel bir seçimdir. Paylaşabileceğiniz, öğrenebileceğiniz ve kazanabileceğiniz lider bir iş birliğine dayalı topluluğa katılacaksınız. BingX sizi kollarını açarak bekliyor" dedi. ()

(FOTOĞRAF)