Başakşehir’de gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce bariyerlere, daha sonrada takla atarak yol kenarındaki demir parmaklıklara çarptı. Kaza sonrası otomobilin yerinden kopardığı demir parçası sürücünün vücüduna saplandı. Ağır yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza, saat 05.00 sıralarında, Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DR 0780 plakalı otomobili kullanan Ali Buğra Ö.(20) seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak takla attı. Kaza sonrası otomobilin çarptığı demir bariyer sürücü Ali Buğra Ö.'nün vücüduna saplanırken, aynı araçta olan ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi de hafif şekilde yaralandı. Yoldan geçen vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da  polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

AĞIR YARALANAN SÜRÜCÜ SAPLANAN DEMİR PARÇASI İLE HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin içinde sıkışan ve vücüduna demir parçası saplanan sürücü Ali Buğra Ö.'yü sıkıştığı yerden çıkarttı. Ağır yaralanan  sürücü vucüduna saplanan demir parçası ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Aynı otomobilde bulunan ve hafif yaralanan 2 kişi ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.