Bahçelievler Belediyesi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel etkinlik düzenledi. Down sendromlu çocuklar ve ailelerinin katıldığı etkinliğe katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizim için çok özelsiniz. Sizler hepiniz birer meleksiniz” dedi.

Bahçelievler Belediyesi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı Down sendromlu gençlerin görev yaptığı + 1 Sempati Sosyal Tesisleri’nde down sendromlu çocuklar ve ailelerine özel bir yemek organize edildi.

“SİZLER BİRER MELEKSİNİZ”

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da katıldığı bu özel buluşmada down sendromlu çocuklar aileleriyle birlikte yemek yedi, müzik eşliğinde dans etti, şarkılar söyledi. Sahneye çıkan + 1 Sempati Sosyal Tesisleri’nin genel müdürü down sendromlu Yasemin’in “Seni çok seviyorum” diye seslediği annesinin sahneye çıktığı ve kızına sarıldığı anlar misafirlere de duygu dolu anlar yaşattı.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA ÖZEL EKİP

Çocuklarla birlikte pasta kesen Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizim için çok özelsiniz. Sizler hepiniz birer meleksiniz” şeklinde konuştu. Bahçelievler Belediye meclisinde özel gereksinimli çocuklar için bir ekip oluşturduklarının müjdesini veren Başkan Bahadır “Bundan sonrası daha güzel olsun” dedi. Başkan Bahadır bu özel buluşmanın sonunda günün anısına çocuklara hediyeler dağıttı.