BAHÇELİEVLER D-100 Karayolu'nda iki kamyonetin karıştığı kazada trafik aksadı. Ön tarafında büyük hasar oluşan kamyonetin sürücüsü, "Nasıl kurtuldum bilmiyorum" dedi.
Edinilen bilgiye göre saat 10.30 sıralarında D-100 karayolu Yenibosna mevkiinde Edirne istikametine ilerleyen 34 VP 0675 plakalı kamyonetin şoförü Erdal Kızılkaya kontrolünü kaybetmesi üzerine aynı yönde seyir halindeki 34 DTP 196 plakalı kamyonete çarptı. Yaralananın olmadığı kazada, 34 VP 0675 plakalı kamyonettin sürücü bölümü kullanılamaz hale geldi. Murat Servi'nin kullandığı kamyonetin ise yan kısmında hasar oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, kaza nedeniyle D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından kara yolundaki trafik akışı, normale döndü.

"BEN BURADAN NASIL KURTULDUM BİLMİYORUM"
Erdal Kızılkaya, "Önümde kamyonet durdu onun önünde bir taksi durdu, onun da önünde bir taksi durdu. Ben hepsini gördüm. Sağdan soldan gelen araçlar birbirini sıkıştırdı sonra durdular. Ben de sola sinyal verdim, kendi şeridimde arkadan gelen araçları gördüm, sol şeritteki araç vurdu ben 'herhalde öldüm' dedim. Kaza böyle oldu. Ben oradan nasıl kurtuldum bilmiyorum Allah kurtardı, verilmiş sadakamız varmış. Öldüm dedim korku sonradan geldi. Görüyorsunuz aracın halini nasıl sağ çıktım bilmiyorum. Bir iki saniye daha geç olsa tamamen gitmiştik." dedi. 

"KAMYONET ŞOFÖRÜ ARAÇLARA VURMAMAK İÇİN ŞERİT DEĞİŞTİRMEYE KALKIŞTI " 
Murat Servi ise "Kazayı ben hiç fark edemedim. Ben sol şeritten geliyordum. Yolda bir iki araç durdu. Kamyonet şoförü araçlara vurmamak için şerit değiştirmeye kalkıştı. Benim aynam kelebek canım zarar gördü" dedi. 
Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluşan D-100 yolu, kamyonetin kaldırılmasının ardından normale döndü.